Förvandla er bokföringsdata i Fortnox till snygga och enkla visuella rapporter

Testa gratis i 30 dagar!

För byråer

Företagsplatsen har fler än 170 FAR- och SRF-byråer som kunder och ett samarbete med oss medför många vinster för en byrå. Här tar vi upp några av de viktigaste.

Marknadsföring

Kunderna loggar in via byråns egen webbplats till en tjänst optimerad för rapportering och kommunikation med sin konsult. Eftersom gränssnittet anpassas till byråns egna grafiska profil, blir tjänsten i sig och alla rapporter också bärare av byråns varumärke.

Konkurrensfördelar

Företagsplatsen erbjuder ett utbud av ekonomiska verktyg som är större än många konkurrerande tjänster, och dessutom till ett lägre pris än de flesta. Många byråer vittnar om att detta ofta är avgörande i deras offerter och leder till fler kunduppdrag.

Tyngd och seriositet

Företagsplatsen ger kunden tillgång till hela bokföringen, inte bara övergripande rapporter. Det stärker bilden av byrån som seriös partner. Att kunden regelbundet passerar byråns egen webbplats bidrar också till att lyfta fram andra tjänster som byrån erbjuder.

Starkare kundsamarbete

Tillgängligheten och enkelheten möjliggör för kunden att förstå mer av ekonomin, vilket ofta bidrar till ökad dialog mellan kund och konsult. Tjänsten i sig innehåller också flera funktioner och verktyg som stimulerar och underlättar denna kommunikation.

Tillgänglighet

Med all redovisningshistorik och dokumentarkiv på samma ställe kan byrån erbjuda full tillgänglighet. Tjänsten fungerar lika bra på dator som telefon eller surfplatta, och kunden är alltid bara en inloggning bort från hela sin ekonomiska rapportering.

Säkerhet

All byråns data lagras med hög säkerhet på våra servar. All dataöverföring sker krypterat vilket innebär att rapportering med Företagsplatsen är många gånger säkrare än att till exempel skicka rapporterna med e-post som oftast skickas okrypterat och kan läsas i klartext.

Företagsplatsen + Fortnox

Vi tar ditt arbete i Fortnox och presenterar det för er kund.
Snygga och enkla visuella rapporter!

Testa gratis i 30 dagar!

Företagsplatsen i bilder

Vad är Fortnox?

Fortnox är ett smart och smidigt bokföringsprogram för dig som konsult.

 • Allt är webbaserat
 • Du kan skapa en fil och hämta upp den på din internetbank, och sedan bocka av de utförda betalningarna med hjälp av en fil från banken.
 • Ordning och reda på fakturorna. Obetalda, förfallna och betalda.
 • Automatkonteringar, Kontoavstämning, Periodisering och Tolkning av fakturor. Allt du förväntar dig av ett modernt bokföringsprogram

Läs mer på Fortnox.se

Kom igång med
Företagsplatsen + Fortnox

Några klick senare:

 1. Logga in i Fortnox
 2. Välj administrera användare/Lägg till integration
 3. Lägg till Företagsplatsen som integration
  Utökad eller standard beroende på ditt avtal
 4. Klistra in API-koden i Företagsplatsens importguide
 5. Presentera ditt arbete för dina kunder

Går det testa detta nu

Klart du ska prova. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller funderingar.


Testa gratis i 30 dagar!
Partners